Statsminister Jens Stoltenberg. Foto: Terje Pedersen, ANB

Vil ha svar

Statsminister Jens Stoltenberg vil til bunns i hva som har skjedd i saken rundt ventelistetriksingen ved Oslo universitetssykehus (OUS), og ber om at saken granskes.
Publisert 03.03.2012 kl 19:49 Oppdatert 03.03.2012 kl 19:49

Tips en venn på e-post:

Stoltenberg mener det er viktig å få svar på hva som har skjedd i ventelistesaken, melder TV 2.

– Det som er viktig, er at det må gjøres et arbeid for å få klarhet i hva som faktisk har skjedd. Og fylkeslegen har satt i gang det arbeidet. Og forutsetningen for å unngå at man gjør feil i fremtiden, er at man får full klarhet i hva som har skjedd. Så derfor hilser jeg nå velkommen at det blir en gjennomgang, og så får man se på resultatene av det, sier Stoltenberg.

Fylkeslege i Oslo og Akershus Petter Schou sier han undrer seg over at ingen i ledelsen ved OUS kan forklare ordentlig hva som har skjedd.

– Jeg er jo forundret over den type kollektiv glemsel. Det passer jo ikke helt med hva andre i systemet forteller, og hva disse beskjedene på e-post forteller, sier Schou. (ANB-NTB)

På forsiden nå


Økonomi- og planutvalget

Penger og ros til Ski Session

Sunndal Ski Session var blant søkerne som fikk tilskudd av politikerne i økonomi- og planutvalget i Sunndal.

Hundrevis til politiskstreik i Sunndal

- Arbeidsfolkets lov!

«Gi meg en dags pause», sang Odd Roar Horvli da han innledet onsdagens streik i Sunndal, før han fortsatte med følgende budskap til regjeringen: «Dream on».

Nordmøre tingrett

Fengsel i åtte måneder for tyverier

Samfunnsstraff uten virkning.

Ingen skadd i rundvelt

Bil på taket på Ålvundeid.