...
Gull: Emil Hegle Svendsen, Tora Berger, Synnøve Solemdal og Ole Einar Bjørndalen sørget for norsk gull på blandet-stafetten i Ruhpolding. I går ble det nytt gull for Berger, mens Solemdal bommet..

Bom, bom, bom

Synnøve Solemdal fikk det ikke til på Tora Bergers store dag. Tingvolljenta pådro seg for mange bom.

Publisert 07.03.2012 kl 16:35 Oppdatert 07.03.2012 kl 16:35

Tips en venn på e-post:RUHPOLDING: Det var mange av favorittene som skjøt seg bort på 15-kilometeren. Verdensmester Domracheva fikk fire bom allerede på første liggende, mens hjemmefavoritten Neuner til slutt fikk seks bom, som Solemdal.

Tora Berger skjøt en bom på første liggende. Men fulgte opp med fulle hus på de tre neste skytingene og gikk inn til et suverent gull, nesten minuttet foran sølvvinner Brunet fra Frankrike.

– Det er så fortjent. Tora er så kald i hodet at det er kjempefortjent. Jeg tror hele Norge gleder seg med Tora i dag. Dette er kjempebra. Tora har hatt en liten VM-forbannelse, men nå brøt hun den til de grader, sa Solemdal til NRK etter at gullet var sikret.

Sjøl startet hun 15-kolometeren med bom på de to første skuddene. Deretter ble det to nye bom på første stående og to til på andre liggende, før hun fikk en opptur med fullt hus på de siste fem skuddene. Det holdt imidlertid ikke til en plass blant de 30.

Solemdal setter nå fokus på stafetten, og håper på en opptur sammen med det norske laget. Målet var medalje på begge stafettene; gullet på blandetstafetten er allerede i boks...

På forsiden nå


...

Protesten fra AK ble avvist

Dermed går det mot thrilleravslutning i helga.

...

Gode tall fra Hydro Sunndal

Godt hjulpet av økte metallpriser og sterk dollarkurs har Hydro Sunndal et levert et overskudd på 297 millioner kroner før renter og skatt i løpet av årets første ni måneder.

...

Radio i tunnelen

Nødsamband skal opp og radio høres i Gyltunnelen.

Lekkasje på Opdøl

Vil ta noe tid.