Soper inn medlemmer

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Høyeste medlemstall på 25 år i Møre og Romsdal.

DEL

ArbeiderpartietNy statistikk fra Møre og Romsdal Arbeiderparti viser at partiet nå har flere medlemmer enn noen gang siden 1990.

- Svært gledelig og meget inspirerende, sier fylkesleder Per Vidar Kjølmoen

Fersk medlemsstatistikk fra Møre og Romsdal Arbeiderparti viser at antallet medlemmer i fylkespartiet nå ligger på 2617. Når medlemstall fra AUF regnes med (316 medlemmer), nærmer det seg nå 3000 medlemmer i fylket.

- Dette er både svært gledelig og meget inspirerende for oss når vi nå går inn i kommune- og fylkestingsvalgkampen, sier fylkesleder Per Vidar Kjølmoen.

Det er de største kommunepartiene som drar lasset. I Kristiansund har medlemstallet vokst med 34 siden samme periode i fjor, mens Ålesund ligger like i hæl med 33 nye medlemmer. Også Molde og Surnadal kan vise til knalltall, med en medlemsvekst på henholdsvis 14 og 18 nye medlemmer i år, sammenlignet med situasjonen for 12 måneder siden.

- Men det gjøres også en kjempejobb i mindre kommunepartier. Jeg har spesielt lyst til å trekke fram Eide, Fræna og Sykkylven, som vokser med henholdsvis 11, 9 og 9 medlemmer, sier Kjølmoen.

- Hva er årsaken til veksten?

- Det skyldes nok flere ting. For det første jobbes det svært godt i medlemsorganisasjonen. I tillegg har nominasjonene gitt rekruttering av nye medlemmer, men dette skyldes nok også et økende politisk engasjement. Jeg tror mange ser med bekymring på kursen den blåblå regjeringa har staket ut, og ønsker å jobbe for et bedre alternativ, slutter fylkeslederen i Møre og Romsdal Arbeiderparti.

Artikkeltags