Gå til sidens hovedinnhold

BLÅTT i en RØD kommune: Det er IKKE fremtidsrettet at kommunale tjenester blir privatisert!

Hvordan kan det ha seg at Sunndal kommune med politikere fra Ap og alliansen lar kommunen bli styrt av en administrasjon med «BLÅ» hensikter/framtidsplaner?

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Sunndal Kommune – hva ønsker vi?

Ønsker vi at privatiseringen av tjenester skal bli dominerende i vår kommune der avdelingene nedbemannes og til slutt «utflagges».

Det er utrulig rart at for 30 år tilbake så hadde Sunndal Kommune økonomi som holdt til å ha førsteklasses tilbud i alle sektorer og var en kommune man ønsket å bo i / flytte til, og nå er økonomien slik at det ene tilbudet etter det andre reduseres eller legges ned. Så fant administrasjonen ut at det ikke var så gærn't allikevel men nedbemanningen fortsetter.

Er det ikke et faresignal at så få/ingen flytter til kommunen og at så mange bor utenfor stedet og pendler hit for å jobbe.

Det er IKKE fremtidsrettet eller noen slags for modernisering av vårt samfunn at kommunale tjenester blir privatisert!

At en kommune og organisasjon har effektivisering i alle ledd med god og fornuftig dialog mellom ledelse og ansatte er vel noe av det mest fremtidsrettede en kan gjøre – dette skaper gode relasjoner og vil garantert føre til fornuftige løsninger.

En slik dialog vil også føre til godt miljø på arbeidsplassene.

Det motsatte for ledelsen er å skape en fryktkultur.

Er det dit administrasjonen med hjelp av politikerne i Sunndal Kommune vil?

Som utenforstående er det faktisk lett å se og høre om dårlige relasjoner innad i Sunndal Kommune der mange føler på sine arbeidsplasser som utrygge.

Utflagging av tjenester og arbeidsplasser er et «fenomen» som tilhører en BLÅ politikk og som gir mange arbeidstakere en utrygghet som ikke er fortjent.

Administrasjonen i Sunndal Kommune har tydelig vis en klar og fremtidsrettet målsetning slik at tjenester privatiseres/legges ned tjenester.

Nedbemanning av ansatte i avdelingene og vise til manglende effektivitet er et kjent begrep for å få dette til.

Det finnes faktisk mange flere argumentasjoner mot privatisering og en kommune som Sunndal trenger et godt miljø for sine ansatte og tilbud for vi som bor her.

Sunndal Kommune trenger en administrasjon og politikere som vil at alle innbyggere i Sunndal skal ha de beste tjenestene på alle plan som vi hadde tidligere.

Så trenger vi at våre arbeidsplasser er for de som vil bo i Sunndal!

Kommentarer til denne saken