Fredag kveld var det festaften for SIL Fotball i Støgu i kulturhuset på Sunndalsøra. Her ble det delt ut pris til årets herrespiller og årets toppscorer herrer.

Disse prisene gikk til Oskar Sandvik (årets spiller), Viktor Haarberg (årets unge spiller på A-laget) og Markus Lewis (årets toppscorer).

Sandvik blir beskrevet som et arbeidsjern. Han står på hele tiden, i alle øvelser, og gir alt han har. Alltid med et smil. Under prisutdelingen var begrunnelsen at han på få år har nådd helt opp til sin første sesong som A-lagsspiller. Han har en enorm arbeidskapasitet. Han er ydmyk, snill og hjelpsom, og alltid blid het det i begrunnelsen. Han er rett og slett en god ambassadør for Sunndal Fotball.

- Det er artig, men dette er ikke noe enkeltmannsprestasjon, så det er typisk at en spiller midt på får prisen, sier Oskar.

Han vil fortsette på laget også neste sesong.

Viktor Haarberg er 18 år og årets unge spiller på A-laget. I begrunnelsen for prisen heter det at han er voksen både på trening og kamp. Til tross for alderen er han stabil, og har en vinnerskalle. Han spiller langt bak men har en løpskraft og svært dyktig.

- Det er et godt miljø, og laget har mange rutinerte som tar vare på oss, sier Viktor.

Han regner med å kunne spille på A-laget også neste år.

- Det er artig å få en slik pris. Det gir selvtillit, sier Viktor.

Årets toppscorer er Lewis Markus. Han scoret åtte mål.

- Vi har jobbet bra, og overrasket veldig. Det var nok ikke mange som ventet dette, sier Lewis, som også fortsetter neste år.