Gå til sidens hovedinnhold

Frykter tyveriraid i Sunndal: Ønsker tips fra publikum

Artikkelen er over 1 år gammel

Lensmannskontoret i Sunndal frykter innbrudd i private hus i Sunndal.

Natt til mandag hadde vi et innbrudd i et privathus på Sande-området. Årsaken til at politiet frykter at det kan være begynnelsen på et tyveriraid i Sunndal er at det har fellestrekk med en rekke innbrudd begått i Oppdal, og i Kristiansundsområdet. Jan Oddbjørn Kolmann Johnsen ved Sunndal lensmannskontor ønsker å informere publikum om faren, og å komme i kontakt med en utenlandsregistrert bil.

– Det virker som om det er brukt samme framgangsmåte ved innbruddet på Sande som på Oppdal og i Kristiansund. Det er de samme tingene som blir tatt, kontanter og en viss type verdisaker som blir borte, så vi ser alt dette i en sammenheng, sier Kolmann Johnsen.

Etterlyser bileier

Politiet er interessert i å komme i kontakt med eieren av en bestemt bil, uten at det behøver å ha noe med innbruddene å gjøre.

– Vi er interessert i å komme i kontakt med den som kjører en hvit Peugeot Boxer med registreringsnummer BH 472 4 AK, sier Kolmann Johnsen.

Han sier videre at han også ønsker tips fra publikum som kan ha gjort observasjoner i saken.

– Vi er også interessert i observasjoner av bilen om det er noen som har sett den, sier han.

Vær på utkikk

Det hører til sjeldenhetene at det er innbrudd i privathus, og når slik aktivitet avdekkes er politiet ekstra på vakt. Ikke minst gjelder det fordi det er ferie og folk er borte. Det kan komme flere meldinger om innbrudd etterhvert som folk kommer hjem fra reise.

– Det er sjelden innbrudd i private boliger i Sunndal, og det er fint om folk er ekstra observante i disse ferietider om de ser uvanlig aktivitet. Det er gjerne om natten slikt foregår, og hvis noen ser noe så kan de ringe politiet på 02800 når som helst på døgnet. Vi ønsker å høre fra alle, sier Kolmann Johnsen ved lensmannskontoret i Sunndal.

Kommentarer til denne saken