18 lokale golfspillere var påmeldt og stilte opp. Man melder seg på med en makker og det blir til slutt deres felles score som blir deres sluttresultatet. Bra vær og en bane i fantastisk tilstand til å være vedlikeholdt på bare dugnader var heller ikke noen ulempe når man først skal spille golf utendørs i ca. 4 timer. Selv litt vind tålte disse gutta, selv om akkurat vinden kan påvirke ballen ganske mye når den er i luften.

Det var spenning i seierskampen til nest siste hull. Her måtte duoen Erik Nordvik/Lars Nes minst ha par (3 slag på par 3 hull) på hull 17 for å ha en mulighet til på siste hullet. De tuslet av greenen med en bogey (4 slag). Nå måtte duoen Nordvik/Nes presterte omtrent over evne på siste hullet. De spilte som forventet, og da var det ikke flere igjen som kunne frata brødrene Nikolaisen seieren. De har det laveste handikapet til sammen, som igjen sier at det gjøres lite feil, især når de får to muligheter på alle slag.

Til slutt ble det en fortjent seier til brødrene denne flotte lørdagen. Klubben arrangerer Sunndal Open fra kl. 11:00 lørdag 30. mai. Da spilles det individuelt og vinneren vil få napp i vandrepokalen som man må vinne tre ganger før man har den til odel og eie. Golfklubben ønsker alle velkommen lørdag til å kikke litt nærmere på hva denne hobbyen inneholder av f.eks. frisk luft og trim i skjønn forening. Klubben gjennomfører også nybegynnerkurs i uke 25, kan de opplyse.

Ref.

Resultater (tallene indikerer nettoscore):

Petter Nikolaisen/Rune Nikolaisen 52

Lars Nes/Erik Nordvik 53

Ørjan Birkestøl/Joakim Neerland 54

Kristian Tvedt/Magnus Watten Furu 56

Nils Egil Halle/Odd Kamsvåg 58

Espen Hordnes/Egil Hordnes 58

Terje Sanden/Henrik Sivertsen 59

John Gammelsæter/Egil Vågan 60

Jan Sivertsen/Kjell Halmøy 61