Hegerberg i mesterligatroppen til Lyon

Det går framover: Ada Hegerberg kan være aktuell for spill i Champions League denne uka. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Det går framover: Ada Hegerberg kan være aktuell for spill i Champions League denne uka. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Av

Ada Hegerberg er med blant Lyon-spillerne som reiser til Champions League-sluttspillet denne uka.

DEL

Nettstedet Footofeminin har offentliggjort en oversikt som viser at Hegerberg er tatt ut. Hun skadet seg alvorlig i et kne i slutten av januar.

Lokalavisen Le Progrès skriver torsdag at det er mulig hun får plass blant de 22 spillerne som reiser til Nord-Spania. Der møter Lyon Bayern München lørdag. Semifinaler og finale er satt til 26. og 30. august.

Den lokale reporteren Xavier Breul i Le Progrès sa nylig til NTB han trodde Hegerberg er et stykke unna full trening og «maksimalt kanskje kan få to minutter på banen i en eventuell finale».

Hegerberg scoret tre mål i mesterligafinalen i fjor da Lyon slo Barcelona 4-1.

Lyon vant nylig den franske cupen. Det skjedde etter straffesparkkonkurranse mot Paris St. Germain. På tribunen satt Hegerberg.

Kneskader lik den Hegerberg pådro seg, tar vanligvis fra ni til 12 måneder å komme tilbake fra. Og ikke sjelden får utøverne andre utfordringer i kneet underveis i rekonvalesensen.

(©NTB)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken