Stjernespissen satte seg plutselig ned etter en snau halvtime på Gamla Ullevi i Göteborg. Etterpå forlot hun banen uten å halte.

Etter kampen kunne hun avsløre at det var en strekk i lysken som tvang henne av banen, men at det ikke er alvorlig.

– Det går veldig bra. Det er litt klassisk at det er en muskel som strakte seg. Jeg har vært ute noen måneder nå, og det er en del av prosessen, dessverre. Jeg skal bare hjem å lege den, men det kommer til å gå fint. Det er bare en liten greie, sa Hegerberg til NRK.

– Jeg kjenner kroppen min såpass godt, så det er ingen vits å pushe noen grenser nå. Det kommer til å gå bra, konstaterte Lyon-profilen.

Hegerberg var i påsken tilbake for Norge for første gang etter et langt avbrekk. 2-4-tapet for Spania var hennes første landskamp siden hun måtte ut med skade mot Belgia tidlig i september i fjor.

Hun gjorde comeback i klubblaget Lyon 25. mars. Da scoret hun etter kun ett minutt som innbytter, og hun var en av Norges to målscorere mot Spania på Ibiza.

Fra før har Hegerberg hatt flere langvarige opphold fra fotballen på grunn av skader. Den verste ventetiden mellom to kamper var på 625 dager.

VM-sluttspillet for kvinner spilles i Australia og New Zealand. Det varer fra 20. juli til 20. august.

(©NTB)