Hvem er ansvarlig for at legevakten er bemannet?

Av
DEL

Leserbrev På fredag så hadde jeg et uhell på vei ned fra Flånebba og måtte ha legehjelp, så vi dro til legesenteret. Vi ankom 15.30 på fredag og trodde at legesenteret var åpent, men de har tydeligvis sommerstenging og stengte kl. 15.00. Heldigvis så var døra inn i gangen åpen, slik at de fikk båret meg inn og plassert meg i en stol og plassert foten min oppe på en søppeldunk.

Jeg ringte legevakten, og da viste det seg at ingen hadde meldt seg som vakthavende, så de skulle prøve å finne en lege og ringe meg opp igjen. Det skjedde aldri. Jeg prøvde også å ringe 113 for å få hjelp, men de mente at det var helsesøsteren, som tilfeldigvis ikke hadde gått for dagen, sin oppgave å skaffe meg lege.

Plutselig dukket det opp en mann som surt sa at de hadde stengt. Da smalt det fra meg: «Tror du jeg sitter her for morsomhet skyld», hvorpå han snudde seg og gikk. Helsesøsteren gjenkjente vedkommende som lege og gikk etter han og hadde tydeligvis sagt at han måtte ta seg av dette. Jeg fikk om sider en lege til å så vidt se på foten før han la på en ispakke og en støttebandasje og skrev en rekvisisjon på røntgen. For dette betalte jeg 427 kroner for.

Det verste var at denne legen ikke engang hadde vakt, han var bare igjen for å gjøre papirarbeid eller er eller annet. Han visste heller ikke hvem som hadde vakt denne helgen. Dette er altfor dårlig og noen må stilles til ansvar for dette rotet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken