Nå venter to døgn fylt med fotball, primitiv overnatting på flatmadrasser og mange nye vennskap.

På 20 baner vil det bli spilt kamper med spillere fra 190 lag. Totalt er 43 klubber representert, og blant de er Molde Fotballklubb med sine 18 lag de som har flest lag utenom SIL fotball. Hydro Cup har ansvar for å skaffe overnatting til vel halvparten av alle lagene på skolene og forsamlingshusene rundt om.

Da Aura Avis stakk innom sekretariatet fredag ettermiddag, var det få som lot seg prege av det arbeidet som ligger foran dem. Gunnar Olav Furu, som er en av primusmotorene, var svært tilfreds med at årets travleste, og for mange og morsomste, helg er i gang.

-Hvis det er noen som har lyst å gjøre en dugnadsinnsats i helga, er det fortsatt mulig å melde seg til tjeneste, forteller Furu.

Flere av sunndalslagene kom godt i gang på første kampen fredag ettermiddag. På Sande 2 i klasse c, gutter 13/14 år, ledet Søya/Todalen/Kvass komfortabelt mot Molde 2 sitt lag, mens på Sande 1 var det et innbyrdes sunndalsoppgjør i klasse j, jenter 15/16 år. Der bestod Sunndal 1 av et lag med jenter født i 2000, mens Sunndal 2 var året eldre, som dro seieren i havn.

Den som er interessert i å følge med på resultatene på nettet, kan sjekke Hydro Cups egen nettside www.hydrocup.no.