Gå til sidens hovedinnhold

Hydro Sunndal støtter TV-aksjonen med 100.000 kroner

Hydros produksjonssteder i Norge gir en sum hver til TV-aksjonen, totalt 1,15 millioner kroner. Dette gir engasjement og en lokal forankring til TV-aksjonens arbeid i store deler av Norge, skriver Hydro i en pressemelding.

- Plastforsøplingen rammer oss alle, enten plasten flyter i land på norske strender eller skader havområder på den andre siden av kloden. Jeg oppfordrer alle våre ansatte til å delta i denne nasjonale dugnaden og bidra i sine lokalsamfunn, sier Hilde Merete Aasheim, konsernsjef i Hydro, i en pressemelding.

TV-aksjonen i Sunndal fikk torsdag overrakt en gavesjekk på kr 100.000 fra Hydro Sunndal - ved Arve Baade og Gert Vullum fra Sunndal Kjemiske Forening.

Summen fra hvert aluminiumsverk vil i år blant annet bidra til å samle inn cirka 800 tonn plast fra familiers husholdningsavfall som ellers kunne ha havnet i naturen.

- Vi er svært takknemlige for at Hydro nok en gang er med på å gi et fantastisk bidrag til årets aksjon. Arbeidet som blir gjort både lokalt og sentralt er viktig for at vi skal lykkes med verdens største dugnad, sier Vibecke Østby, leder for TV-aksjonen.

Det er biblioteket i Sunndal som er lokal aksjonskomité i år. TV-aksjonen i Sunndal auksjonerer bort fine og sjarmerende håndverk laget av barn på avdelingene Smitt, Smule og Øksendal ved Tredal barnehage. Disse kan alle by på frem til lørdag 17. oktober kl. 13.00, enten via auksjonen på Facebook-sida Sunndal bruktmarked eller TV-aksjonen i Sunndal, eller ved å kontakte Sunndal folkebibliotek. På biblioteket kan man også finne håndverkene utstilt.

- Vi oppmuntrer så mange som mulig til å delta i auksjonen, og til å bidra til årets TV-aksjon for øvrig.


Kommentarer til denne saken