Gå til sidens hovedinnhold

Idrettsgalla i Sunndal: Fem priser deles ut

Ny idrettsgalla i Sunndal

Artikkelen er over 2 år gammel

Fem priser skal deles ut, når Sunndal idrettsråd og kulturtjenesten i Sunndal kommune inviterer til en ny idrettsgalla.

Det hele går av stabelen på Støgu i Sunndal kulturhus fredag 25. januar, og er bygd over samme lest som tidligere.

– Dette er en fin måte å komme sammen på og feire idretten i Sunndal, sier Hanne Asp og Siv Grete Sponås, henholdsvis medlem i idrettsrådet og avdelingsleder for idrett og friluftsliv på kommunen.

Fem kategorier

Under gallaen skal det deles ut priser i kategoriene ildsjel, talent, åpen klasse, utøver/lag og hederspris. Tildelingene bestemmes av en jury, som består av Ole Magne Ansnes (kulturtjenesten), Siv Grete Sponås (kulturtjenesten), Hanne Asp (idrettsrådet), Helge Kristiansen (idrettsrådet) og Egil Knarvik. Sistnevnte er folkets representant i juryen, og bidrar både med historiske kunnskaper og oversikt over det som skjer innenfor den lokale idretten.

Det har kommet inn en rekke forslag på prisvinnere til juryen, som vil vurdere disse grundig. Fristen for å komme med forslag har nå gått ut.

Middag, underholdning og foredrag

Flere musikalske underholdningsinnslag er under planlegging. Dessuten står to inspirasjonsforedrag på programmet. «Fotballmamma» Gerd Stolsmo kommer for å snakke om veien til suksess, og i tillegg jobbes det med å få Ingvild Settemsdal til gallaen.

Under gallaen, som er åpen for alle, blir det også servert middag. Arrangørene tar betalt for måltidet, men ellers er alt det andre – inngang inklusiv – gratis. Påmeldingen sendes til siv.grete.sponas@sunndal.kommune.no senest i løpet av dagen mandag 21. januar.

– Vi håper på stor oppslutning. Dette blir en fin kveld, sier Siv Grete Sponås og Hanne Asp.

Kommentarer til denne saken