Alpinsenteret stiller med mannskap som skal hjelpe til med bruk av heis og innføring i grunnleggende skikjøring, og i tillegg får nybegynnerne låne utstyr helt gratis (med forbehold om tilgjengelige størrelser). Det eneste deltakerne må ta med seg, er egen hjelm.

- Vi vet at det er en del som kvier seg på å møte opp i heisen, fordi de har lite eller ingen erfaring med heis eller ski og skiutstyr generelt. Da kan det virke uoverkommelig for eksempel som forelder å lære opp barna sine. Det kan vi ikke ha noe av, for dette er noe alle kan få til med litt rettledning og hjelp. Derfor arrangerer vi dette tiltaket, sier Emil Bråten i Sunndal Alpinsenter.

- At vi arrangerer dette gratis ser vi på som vinn - vinn, ettersom vi kanskje får flere deltakere som bidrar til økt rekruttering til det flotte tilbudet Sunndal Alpinsenter har, legger han til.

Introduksjonskvelden er for alle aldre, de som har lyst.

Foreldre må være med i bakken, det gjelder særlig de minste barna, så får de rettledning på hvordan de skal håndtere skikjøring med barn, forklarer Bråten.

Påmeldingsfrist er søndag kveld, og Sunndal Alpinsenter Børsetlia ønsker alle velkommen til en trivelig, trygg og lærerik kveld.