Inviterer til kundekveld: Mosbøen Gård forbereder jula

Er du ute etter noe ekstra godt til jul?

Er du ute etter noe ekstra godt til jul?

Av

Mosbøen Gård kan mer enn flatbrød, Nå inviterer de driftige damene i Øksendal til kundekveld på bakeriet i Øksendal 12. oktober.

DEL

Her blir det smaksprøver og mulighet til å både handle og bestille juleleveranser.

Jul ligger kanskje langt fram i tid for de fleste, men for den som styrer med flatbrød og lefse, er forberedelsene godt i gang.

– Mange tror at vihar et svært lager med varer til enhver tid, men det har vi ikke. Vi baker opp på bestilling, og derfor kan det være lurt å være ute i god tid med bestillingene, i hvert fall før jul, sier Åse Torvik ved Mosbøen Gård.

Foruten de velkjente flatbrødene og lefsene, leverer Mosbøen også i år gavepakker til jul. Disse er sammensatt av produkter damene selv kan gå god for og som kommer fra andre småprodusenter. Nytt av året er at de også tilbyr sjokolade fra Jentene på tunet.

– De sjokoladene er helt fantastiske, skryter Ildri Sandbakken og Åse Torvik over baketakkene.

Tanken på en kundekveld dukket opp da de skulle planlegge produksjonen fram mot jul.

– Vi vil jo gjerne at folk skal få kjøpt det de ønsker å ha til jul, men da må vi vite hva vi skal produsere. Derfor tenkte vi det kunne være fint med en liten kveld der vi fikk vist fram både hva vi produserer selv og hva vi selger for andre.

Naturligvis blir det smaksprøver og kaffeservering, alt i tråd med smittevernreglene.

– På grunn av smittevernet må vi ha påmelding på forhånd. Alt vi serverer vil bli forsvarlig pakket i prosjoner, forsikrer Åse Torvik.

De som dukker opp til kundekvelden, vil også være de første som får se sammensetningen på årets gavepakker til jul og kan legge inn sine bestillinger samme kveld. Med andre ord ligger alt til rette for en velsmakende kveld på den tidligere skolen i Øksendal.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken