Kommunedirektøren: – Jeg er takknemlig og stolt over medarbeiderne i Sunndal kommune

 Samhold: Kommunedirektør i Sunndal, Randi Dyrnes, roser ansatte og innbyggere for måten de sammen håndterer koronasituasjonen på.

Samhold: Kommunedirektør i Sunndal, Randi Dyrnes, roser ansatte og innbyggere for måten de sammen håndterer koronasituasjonen på.

Sunndalsamfunnet ble, som resten av landet, snudd på hodet over natta mellom 12. og 13 mars.

DEL

To uker inn i den spesielle situasjonen, gir kommunedirektør Randi Dyrnes uttrykk for stor takknemlighet og stolthet over hvordan de ansatte i kommunen, tjenestelederne og kommunens samarbeidspartnere har omstilt seg og løpende løst problemstillinger og nye oppgaver som har oppstått.

– Den samme takknemligheten vil jeg også uttrykke ovenfor innbyggerne. Vi opplever at folk tar ansvar, stiller opp og tar situasjonen på alvor, sier Dyrnes.

Hun legger ikke skjul på at det har vært, og er, en krevende situasjon for kommunen. Mange ansatte er satt i nye roller og flere helsearbeidere sitter, eller har sittet, i karantene.

– Midt opp alt er det likevel godt å kjenne at vi klarer å håndtere situasjonen. Vi får noen erfaringer nå som vi lærer av og som vi kommer til å ta med oss videre også når hverdagen er mer normal igjen, sier Dyrnes.

Kommunedirektøren roste også alle frivillige som har satt seg til disposisjon i ordningen Folk hjelper Folk.

– Det betyr mye at vi klarer å ta vare på hverandre nå. Vi får en påminnelse om hva som er viktig i livet. Jeg oppfordrer alle til å vise at de bryr seg, selv om vi nå ikke kan møtes, bruk anledningen til å ringe hverandre, sier Dyrnes.

Hun minner også om at selv om rådhuset er stengt for besøkende, er de ansatte i kommunen på jobb og det er hjelp å få for dem som trenger det.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken