Kriseledelsen i Sunndal informerer: Tiltak forlenget til over påske

Kriseledelsen i Sunndal sendte onsdag ettermiddag ut denne pressemeldingen:

DEL

Regjeringen og helsemyndighetene kunngjorde 24.03.20 at de nasjonale tiltakene mot korona, blir forlenget fram til og med 13. april. Sunndal kommune viderefører tiltak til og med 13. april, i tråd med disse bestemmelsene.

Det betyr blant annet at følgende tiltak videreføres:

  • Alle barnehager og skoler holder stengt. Foreldre med samfunnskritiske funksjoner og sårbare barn gis et tilbud om tilsyn.
  • Sunndal kommunes kulturhus, bibliotek, kulturskole, idrettsanlegg, svømmehall, idrettsanlegg og fotballbaner er stengt.
  • Det er besøksforbud /streng besøkskontroll ved Sunndal helsetun og andre helseinstitusjoner
  • Rådhuset holdes stengt for publikum. Ansatte benytter hjemmekontor med mindre de innehar en samfunnskritisk funksjon slik som personell innen helse, brann, vann, avløp, renovasjon m.m, i tillegg til andre nøkkelfunksjoner sentralt i kommunen.

I tillegg har Sunndal kommune vedtatt skjerpede karantenekrav for innreisende fra Sør-Norge. Vedtaket gjelder fram til og med 27. mars.

Status for smittesituasjonen:

Det er ingen nye registrerte smittede i Sunndal.

Vi vil igjen minne alle om å følge opp og respektere nasjonale råd både når det gjelder hygiene, trygg avstand, hjemmekarantene og å begrense sosiale samlinger.

Eventuelle spørsmål kan rettes til leder i kriseledelsen, Ståle Refstie.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken