Gå til sidens hovedinnhold

Har du haurt..?

Artikkelen er over 8 år gammel

Kronerulling for Lady Arbuthnott.

SUNNDAL: Jarl Torske og Lars Hjeldnes har startet Ladyens Venner. En bankkonto er opprettet. Privatpersoner inviteres til å sette inn penger en gang i måneden over et halvt år. Hjeldnes og Torske har laget fire ulike beløpsgrupper. Er du en senior setter du inn 500 kroner i måneden, juniorbeløpet er 250 kroner og minibeløpet er på 100 kroner. Det finnes også en «åpen klasse» for dem som vil slå på stortromma og sette inn et større beløp. Kronerullingen starter 15. oktober og pengene kan settes inn på konto: 4035 18 44452

Regnestykke til Ladyens venner viser at om hver gruppe er på ti personer vil det stå 500.000 på kontoen i 15. juli 2014.

– Vi har begge en stor kjærlighet til stykket om frua på Elverhøy, sier Torske.

Sammen med Hjeldnes har han brukt mye av tida etter festivalen på å tenke ut måter oppsetningen kan fortsette på. De har fått god respons på ideen.

– Det er mange som brenner for Lady'n. Vi håper at kronerullinga skal synliggjøre det engasjementet som finnes i Sunndal og blant publikummere fra fjern og nær, sier Torske.

Hvem som skal stå for produksjonen vil ikke de to initiativtakerne legge seg opp i.

– Vi har ikke noe med styre og stell av forestillingen, vi vil bidra med det vi kan og i denne sammenhengen viser vi det gjennom økonomisk støtte, sier Torske.

Les mer i lørdagens avis.

Kommentarer til denne saken