Byggmester på kortreist turne

Per AArsund: Legger ut på lokal turne.

Per AArsund: Legger ut på lokal turne.

Per Aarsund, den syngende byggmesteren fra Straumsnes, tar med seg musikantene sine Jo Inge Nes og Rune Eide på en liten kortreist turne.

DEL

Spillestedene er Tingvoll Fjordhotell (14.09), Raudsand Samfunnshus (15.09), Øra kafé (18.09), Otnesbrygga Halsa (21.09) og Faksvågen Grendahus Aspøya (22.09).

Per Aarsund sine sanger på nordmørsdialekt vil bli framført med fynd og klem av den spilleglade trioen, der temaet for konserten er «Sanga om live».

Folk flest vil nok kjenne seg igjen i tekstene, og musikken har gitarer, trompet og sang som bærende elementer. Fjorårets utgivelse, CD-platen «Stormkast» der møremusiker Jo Inge Nes bidrar med flott trommespilling, vil bli utdelt til hver enkelt som løser billett på konsertene. «Stormkast» er Aarsunds tredje albumutgivelse og det vil bli smakebiter fra denne platen og fra tidligere og kommende utgivelser.

I trioen som nå skal ut på veien er også trompetisten Rune Eide fra den Eidsdalen på Sunnmøre. Eide har tidligere spilt i gardemusikken, i storband, jazz og i mange andre musikalske sammenhenger. Nå er han musikkskolerektor i Tingvoll og er bosatt i Kvisvika i Straumsnes.

– Vi gleder oss stort til dette, sier Per Aarsund, som håper folk i alle aldre kommer på konsertene for å få høre «Sanga om live».


Artikkeltags