Ladyen og festivalen skiller lag

Daglig leder Ole Magne Ansnes og styreleder Odd Johan Nelvik i Sunndal kulturfestival viderefører SKF i 2014, men det blir uten musikkspillet.

Daglig leder Ole Magne Ansnes og styreleder Odd Johan Nelvik i Sunndal kulturfestival viderefører SKF i 2014, men det blir uten musikkspillet.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Men begge blir trolig videreført.

DEL

SUNNDAL: For 14. gang på 18 år gikk Sunndal kulturfestival med underskudd. Reduserte sponsorinntekter, samtidig som elendig vær ga publikumssvikt på DDE og jammen, førte til at det endte med et underskudd på 469.000 kroner. Musikkspillet alene har et bokført underskudd på 890.000 kroner, til tross for økte inntekter.

Nå skiller festivalen og musikkspillet lag.

På et eiermøte tirsdag kveld ble det bestemt at Sunndal Kulturfestival ikke lenger skal sette opp musikkspillet.

– Vi skal i fortsettelsen konsentrere oss om det som skjer ute, sier daglig leder Ole Magne Ansnes i SKF.

Det betyr ikke at ladyens dager er talte.

Seiglivet dame

– Ladyen er en seiglivet dame som har oppstått fra de døde flere ganger, sier styreleder Odd Johan Nelvik.

Etter eiermøtet har fått styrket troen på at musikkspillet blir videreført også til neste år. Det har kommet positive signaler som gjør at det vil komme mer penger til oppsettingen av Lady Arbuthnott.

– Vi har drevet et av de største og flotteste musikkspillene i Møre og Romsdal. Det har vært kvalitet fra a til å, sier Nelvik. Nå overlater han og resten av styret ansvaret for Frua på Elverhøy til andre aktører innen kulturlivet i Sunndal. Hvem som vil ta over vil bli klart i løpet av uka.

Mer om kulturfestivalen og musikkspillet finner du i torsdagens papirutgave.

Artikkeltags