Livsnyterne i storbandet spiller opp i Støgu

Konsert: Sunndal Storband holder konsert i Støgu onsdag 12. juni.

Konsert: Sunndal Storband holder konsert i Støgu onsdag 12. juni.

I kjent stil senker Sunndal Storband skuldrene og spiller opp til en helaften der publikum får komme, nyte og kjenne på at livet er godt å leve.

DEL

Sunndal Storband er kjent for å skape god stemning. Onsdag 12. juni inviterer de til en fengende konsert i Støgu på Sunndal kulturhus.

– Alle er velkommen! Vi byr på et variert repertoar av sanger som er kjent for mange og som gir den gode følelsen av sommerfri og lykke, sier Siri Melkild i storbandet.

Vakre ballader og jazz

Publikum vil blant mye annet får høre sanger fra Andrew Sisters til Jackson five.

– Det blir vakre ballader og svingende jazzstandards, sier Siri.

Flere arrangementer er skrevet av storbandets musikalske leder, Peter Wergeni.

Godt lag

Med seg på konserten har bandet fått en rekke sterke solister fra Sunndal. Anna Walsø Vågen er med på fløyte. «The sunshine Sisters» som består av Heidi Engesvik Gjerde, Heidi Vebenstad, Solveig Sallaup stiller opp. Åge Fossum er en kjær storbandsolist som også er med denne gangen. Anna Pape Hansen, Nora Bæverfjord Rye og Hanna Melkild Wergeni er med og løfter konserten med sine sterke stemmer og fine uttrykk.

Pustepause

Konserten varer en times tid. Det er med andre ord ingen helaften, men mer en pustepause som sprer glede på en helt vanlig onsdag. Det blir åpen bar med forfriskende sommerdrikke i Støgu.


Artikkeltags