Birri endelig til Sunndal

Birri kommer til Sunndal kulturhus neste år.

Birri kommer til Sunndal kulturhus neste år. Foto:

Lørdag 1. februar tar Birri med seg den nye plata og hele bandet for å spille konsert på Sunndal kulturhus.

DEL

Låtskriveren og sangeren Brita Skare Malvik fra Sunndal, som går under artistnavnet Birri, har nylig gitt ut sin debutplate «Ten Years» på eget plateselskap. Debutsingelen med samme navn fikk raskt flere spillelisteplasseringer på strømmetjenestene og ble blant annet spilt på NRKs musikk- og underholdningskanal P13 i sommer.

Birri spiller country- og americana-inspirert popmusikk. Hun holder til i Lofoten, men 1. februar kommer hun endelig tilbake til Sunndal for å spille konsert på Sunndal kulturhus. Det blir en retur til stedet hvor alt startet.

– For to og et halvt år siden tok jeg med meg en gitarist, mitt gamle kallenavn og et knippe egne låter til scena for aller første gang. På Øra Kafe på hjemplassen min Sunndalsøra spilte Øystein Megård og jeg i alle fall halvparten av låtene som senere skulle ende opp på plata. Responsen fra denne kvelden gjorde at ideen om et album ble til en konkret plan, skriver Birri på sin Facebook-side.

– Gleder meg ellevilt

– Derfor er det veldig stas for meg å fortelle at jeg er invitert hjem for å spille min første fulle konsert mellom fjella! Jeg gleder meg ellevilt til å ha med hele bandet og innta storsalen i Sunndal kulturhus og håper å se mange kjente fjes i salen, fortsetter hun.

Billetter blir lagt ut over helga.

Les om veien mot plateutgivelse her:

Birri høstet lovord for konserten i Svolvær for en uke siden:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken