Sambandet-musikere trår til på Per Aarsunds nye plate

 Per Aarsund (t.v.) sammen med Sambandet-medlemmene Steinar Krokstad, Morten Skaget og Skjalg Raaen.

Per Aarsund (t.v.) sammen med Sambandet-medlemmene Steinar Krokstad, Morten Skaget og Skjalg Raaen.

Sambandets folkekjære musikere Skjalg Raaen, Morten Skaget og Steinar Krokstad er musikalske støttespillere på den syngende byggmesteren Per Aarsunds fjerde soloalbum «Hele veien fram».

DEL

Det går fram av en pressemelding fra tingvollmusikeren.

I løpet av to dager ble plata spilt inn live i legendariske Nidaros studio i Trondheim. Deretter ble den tilført tangenter av Vegard Bjerkan og fiolin av Øyvind Smith, og senere mikset av gitarist Skjalg Raaen i Strengeleik studio. Plata er produsert av Raaen med god hjelp i studio av trommegiganten Steinar Krokstad.

Den samfunnsengasjerte låtsnekkeren Per Aarsund har skrevet elleve nye sanger på nordmørsdialekt. Livets forskjellige nyanser blir beskrevet på en ærlig og likefram måte. Både krig, penger og religion er temaer i viserocktekstene.

– Verden hadde nok vært et triveligere og mer rettferdig sted for alle folkeslag hvis disse overskyggende uroelementene hadde blitt fjernet, sier Aarsund.

Men «Hele veien fram» er på ingen måte ei dyster plate. Her er det også friske rockere som priser livet, og roligere sanger til ettertanke.

– Det er en stor glede og ære å få med dyktige ringrever som Krokstad, Skaget ogRaaen på dette prosjektet. Dette er musikere fra øverste hylle. Det er nesten litt surrealistisk å tenke på at de ble med for å hjelpe en snekkersvenn med å oppfylle drømmen, sier Per Aarsund.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken