Gyl Håndverksmesse: Arrangeres for tiende gang

Håndverksmessen arrangeres 19. oktober.

DEL

Gyl håndverksmesse blir arrangert for 10. gang på Gyl og Bergem grendahus. Ingrid Aasprang og Ingeborg Skjelstad Husby står bak messen i samarbeid med Gyl og Bergem grendalag.

Ingrid og Ingeborg fortsetter med å invitere til messe fordi det er kjekt og det har vært vellykket tidligere år. Både utstillerne og publikum har gitt gode tilbakemeldinger. I år kommer 20 utstillere med hver sine spesialiteter.

Håndverksmessa på Gyl satser på godt håndverk innen strikkevarer, søm, vevde tepper, smykker, produkt av saueskinn, trearbeid. Det er også rikelig med kortreist mat som kransekaker, sjokolade, lefser, spekepølser, lakseprodukt med mer.

Fannefjord Knivlag kommer også. De vil vise og fortelle om hva som skal til for å lage kniver og slirer. I andre etasje på grendahuset er utstillerne som har bilder å selge samlet.

Solbjørg Kanestrøm holder verkstedet sitt S. Kane, like i nærheten, åpent for salg eller bare for å se. Solbjørg lager vesker i mange varianter, belter, smykker og mye mer, i skinn og lær.

Artikkeltags