Kulturvekkå og hundeutstillingen avlyst

FLOTT: Hunder, utstillere, dommere og publikum setter stor pris på de flotte omgivelsene rundt vårutstillingen på Sunndalsøra. I år er utstillingsringene flyttet til gressbanene på Sande på grunn av den nye fotballhallen. (Arkiv)
FLOTT: Hunder, utstillere, dommere og publikum setter stpr pris på de flotte omgivelsene rundt vårutstillingen på Sunndalsøra.

FLOTT: Hunder, utstillere, dommere og publikum setter stor pris på de flotte omgivelsene rundt vårutstillingen på Sunndalsøra. I år er utstillingsringene flyttet til gressbanene på Sande på grunn av den nye fotballhallen. (Arkiv) FLOTT: Hunder, utstillere, dommere og publikum setter stpr pris på de flotte omgivelsene rundt vårutstillingen på Sunndalsøra.

Både Kulturvekkå i Tingvoll og den årlige hundeutstillingen på Sunndalsøra er tatt av koronaviruset.

DEL

Begge arrangementene er nå bekreftet avlyst.

Flere andre arrangører i distriktet har en fortløpende vurdering av hva de skal gjøre. Det gjelder bl.a. Hydro Cup og Lady Arbuthnott-oppsetningen.

Aura Avis' oversikt over avlyste arrangement i distriktet finner du her. Vi oppfordrer alle som har informasjon om sine arrangementer til å gi oss beskjed, slik at oversikten blir mest mulig komplett.

Artikkeltags