Træff hadde mobilisert og startet med hele sju spillere fra a-troppen og fire solide juniorspillere. Dermed var det en stor oppgave som ventet de grønne.

– Vi la oss lavt og fornuftig og ventet på de. Stillingskrig ute på banen før vi får et unødvendig baklengsmål på kontring etter 17 minutter signert den tidligere Molde-profilen Makthar Thioune, men heldigvis slår vi tilbake ett minutt etterpå med et krigermål av Sander Grimelid, sier spillende trener Henrik Hustad.

- Kampen er jevn, men i det 33. minutt kriger toppscoreren Chrisander Nyland inn et mål fra omtrent død vinkel, dermed går Kvass inn til pause med ledelse, fortsetter han.

- Det var god stemning i garderoben og vi ble enige om å fortsette i samme takt som i første omgang.

I andre omgang får Kvass en kjempemulighet til å øke ledelsen, men istedet utlikner Træff og lagene er like langt. Kun få minutter etter utlikningen tar Træff ledelsen og nå må kvass angripe for å få med seg poeng. De grønnkledde kommer seg til flere sjanser, men ballen vil ikke gå i mål. På tampen av kampen får Kvass en dødball hvor Nyland header inn sitt andre for dagen. Stillingen er nå 3-3, noe som også blir sluttresultatet.

Etter kampen er Hustad godt fornøyd med sine gutter og berømmer laginnsatsen de grønne hadde idag.

- For en laginnsats. Du kan se at det betyr mye i dag. Vi møter et veldig godt lag. Vi er på høyde og kan med litt mer flyt ta alle tre poengene. Nå må vi vinne resten og Træff tape en kamp for å ha sjanse på førsteplass. Vi leder fortsatt serien med en kamp mer spilt, så her kan alt skje de siste tre rundene.