In english, please

Artikkelen er over 11 år gammel

«... det er mulig at folk i Nordmøre Næringsråd er ekstremt musikkinteresserte»

DEL

I FJOR ble vi presentert for et prosjekt som skal lokke utflyttede sunndalinger tilbake til hjembygda. Tiltaket ble utstyrt med merkelappen Love the valley.

NÅ STARTER Nordmøre Næringsråd et nytt prosjekt, som har til hensikt å skape sosiale nettverk for arbeidstakere på Nordmøre. Næringsrådet har invitert med seg representanter fra Surnadal utvikling, Halsa Næringsforening, Aure Næringsforum og Sjiraff Kommunikasjon fra Sunndal. Og navnet på den nye babyen? Jo: Stay on these roads.

VI SYNES det er synd at to så fine tiltak skal bli utstyrt med så idiotiske navn. Det er uten tvil kult med engelsk. Og det er mulig at folk i Nordmøre Næringsråd er ekstremt musikkinteresserte. Stay on these roads er jo som kjent navnet på et av A-ha sine suksessrike album fra slutten av 80-tallet. Men likevel? Hva er egentlig meningen?

NAVNET skjemmer som kjent ingen. Og det gjelder vel i disse tilfellene, også. Men i våre ører sier både Love the valley og Stay on these roads fint lite om hva prosjektene egentlig handler om. Det kan for den saks skyld være elskov og veiarbeid. Engelsk bare for engelsken sin skyld er fantasiløst. (LSA)

Artikkeltags