Ypperlig ramme rundt Jul på Leikvin

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Julemarkedet på Leikvin på Grøa kunne ikke fått mer vinterlige forhold enn det hadde. Publikum fra hele kommunen strømmet til for å gjøre julehandel, spise god mat og få med seg litt underholdning.

Mange stilte opp med salgsboder, både innendørs og utendørs. At det ble kaldt å stå i bodene utendørs, kunne Unni Gjørsvik skrive under på.
- Ja, det har vært veldig kaldt, og vi har vært en del innendørs og varma oss og drukket varm drikke. Men det har vært utrolig koselig å være her. Mange har handla og slått av en prat.
Sammen med Marianne Gjersvoll stod hun på stand for Øran Aktivitetshus og solgte mye forskjellig. Deres selvkomponerte tennbriketter har etter hvert blitt et populært produkt.
På låven var det Leikvinnissen som regjerte, og han hadde mange som ville innom på besøk. De fikk sitte ned og slå av en prat med han. Men også på låven ble det etter hvert hustrig å være, og han trakk ned til en av de mange bålene som var ute på plassen.
Det var ganske mange som fant veien til museet, og de aller fleste hadde god tid. I Holtstua kunne man kjøpe seg juletallerken med Timian og Persille, og noen fikk og en liten konsert med WOK som en liten aperitif til maten. Da markedet gikk mot slutten, holdt Jazzåkoret konsert ute i teltet. Alt for å skape ei riktig lun og god førjulsstemning.
Det er heller ikke så ofte at det er nok snø og kaldt nok til å tilby skyss med hest og slede, men også det klaffa på Leikvin i dag - til stor glede for mange.

Artikkeltags