Jeg skrev en kommentar i artikkelen angående gaven og tankene på å skape liv i Helsetunparken.

Siden jeg tror at det ikke er så mange som leser kommentarer, så kommer jeg med mine tanker om det i dette innlegget som da er det samme som i kommentarfeltet.

Først vil jeg hylle støttegruppa for at de står på og jobber for å skape en plass som gir liv og røre til beboerne i rundt, det skal de ha all ære for.

Flott at de lokale bankene gir tilbake til samfunnet, men jeg stiller spørsmål ved om det er miljøvennlig og bygge en lekeplass med gummi granulat som dekke?

Videre så synes jeg det er rart at det ikke kan tenkes annerledes med henhold til å skape aktivitet i parken. Det blir altså en barnehage rett over gaten med mange leke apparater?

Så skal det være en "lik" park på begge sider.

Da jeg vokste opp var det mye aktivitet i helsetun parken rundt fontenen med "basseng" Men etter at det ble bygd slik at parken ikke ble så synlig, stoppet vel aktiviteten i parken også opp?

Så jeg hadde heller gått for en vannpark med pulserende stråler og andre vann elementer. Hva er Sunndal bygd på tuftene av jo vann, fjell og Aluminium.

Det er bare en tenketanke fra min side og da fått med Hydro og skapt noe spektakulært.

Etter min mening så kan det vær et vell så bra alternativ for lek med en park basert på vann og elementer fra stein og Aluminium.

Se eks. på en vannfontene eller slange fontene i link.