LOs sommerpatrulje til Sunndal

LOs sommerpatrulje arrangeres for 35. år på rad. 29. juni kommer den til Sunndal.

DEL

Det blir en annerledes patrulje enn vi hadde sett for oss. I en tid med høy arbeidsledighet, særlig blant unge, er det enda viktigere enn noen gang å få gjennomført sommerpatruljen, sier Iselin Blakkestad, faglig ungdomssekretær LO Møre og Romsdal, i en pressemelding.

– Vi tar vårt samfunnsansvar på alvor, og har derfor funnet en alternativ måte å gjennomføre patruljen på.

Årets patrulje handler i hovedsak om å være til stede og tilgjengelig. Det vil være få sommerjobber, og mange om beinet så det er en frykt for at unge kan bli utnyttet.

I uke 26 og 27 reiser patruljen rundt i fylket hvor den vil stasjonere seg på sju forskjellige steder. Det er opprettet en Facebook side «LOs sommerpatrulje Møre og Romsdal» hvor man kan ta kontakt for å tipse, få svar på spørsmål eller avtale møte.

– I år vil vi ikke nå ut til like mange bedrifter som vi normalt pleier. Det er derfor viktig at arbeidstakerne kommer til oss ved behov. Vi vil gjennomføre bedriftsbesøk der det er forsvarlig. Det er tilrettelagt for telefonintervjuer slik at vi kan gjennomføre intervjuer uten at vi møter opp på arbeidsplassene. På den måten ungår vi smittefare, og vi kan snakke med arbeidstakere på steder det er hensiktsmessig å ikke dra på bedriftsbesøk, sier Blakkestad.

Her er stedene du kan møte patruljen:

Onsdag 24.juni Geiranger

Torsdag 25.juni Åndalsnes

Mandag 29.juni Sunndal

Tirsdag 30.juni Kristiansund

Onsdag 1.juli Molde

Torsdag 2.juli Ålesund

Fredag 3.juli Ørsta

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken