Drøppingbrygga – en orientering

Til slags: Drøppingbrygga som står i Tingvollvågen er nå lagt ut for salg.

Til slags: Drøppingbrygga som står i Tingvollvågen er nå lagt ut for salg.

Av
DEL

LeserbrevDet har kommet mange spørsmål rundt kjøp av Drøppingbrygga.

For informere velges det å offentligjøre mail som ble sendt til Tingvoll kommune. Ønsker alle lykke til med et samhold i bygda.

Her er mailen:

En orientering rundt salgsprosessen

Kjellaug Snilsberg ønsket å bidra til et bedre lokalsamfunn spesielt til ungdommen, hvor hun har vært veldig aktiv i bygda. Ønsket også andre lag og ildsjeler med å skape et aktivt miljø i sentrum og rundt brygga. Hun er også genuint interessert i tradisjoner, historie og kystkultur. Bevaring av eksisterende brygge var viktig På den bakgrunn ønsket hun i bli med å by på brygga. Helt i trå med tettstedsutviklinga sin ånd. Presiserte at dette var seriøst.

Det ble gjennomført flere møter med saksbehandler for å kartlegge. Det har også vært flere møter i Trondheim med byggingeniører rundt bevaring av brygga. Dette ble det informert saksbehandler om. Det ble også stilt flere spørsmål rundt formålet hoteldrift med eksisterende bygg da brygga nå var skilt ut til egen tomt og bruks-/gardsnummer og lå åpent ut for salg. Fikk opplyst at det ikke var til hinder for å by på brygga og kunne eventuelt søke om endring i ettertid. Det viktigste var å bruke brygga som naust-sjøbu.
Hjelp til å utfylle Budskjema ble gjort på saksbehandler sitt kontor. Han ønsket 2 tlf å nåes på i forbindelse med budrunder. Startbud på 175000 kr ble levert fredag 31. jan.

Ringte 03.02 kl 12.03 til saksbehandler og fikk opplyst at det har kommet inn 2 bud. Ville ikke svare på direkte spørsmål om Kjellaug sitt bud var høyest. Sendte mail 03.02 kl etter samtalen om at hun var villig til å bli med på budrunde og som aktiv i saken kreve innsyn i prosessen. Ingen innsyn ble gitt. Fikk tlf 04.02 om at bud på kr 200000 var akseptert.

Det oppfattes både som en villedende og merkelig prosess at Kjellaug Snilsberg ikke ble kontaktet før det ble tatt ei beslutning. Prisantydning var kr 500.000.

Ser det og litt spesielt at Tingvoll kommune ikke ønsker å få mest mulig for brygga når det var blitt gitt signal på budrunder og er offentlig ut til salgs. Hun er en ytterst seriøs kandidat til å videreføre Drøppingbrygga. Noe som ble presisert i møter. Burde det ikke her blitt gjort en grundigere gjennomgang og foretatt budrunder.

Det ønskes selvfølgelig lykke til videre med prosjektet. Dette er ment som en tilbakemelding.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags