Svar til Øyvind Vådahl

Åge Fossum. (Arkiv)

Åge Fossum. (Arkiv)

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevVådahl, jeg ser hva du skriver.

Hadde jo ventet meg noen skikkelige spark fra venstre side, men dersom dette blir nivået i ordskiftet, må jeg si jeg føler meg svært beroliget. Personangrep fra en som Vådahl lever jeg selvfølgelig svært godt med.

I den forbindelse vil jeg sitere Vådahl selv, der han i en tråd på Stig Andreassen sin Facebookside, svarer på et innlegg han oppfatter som et personangrep på seg selv – i mine øyne en svært mild form i forhold til hva han selv presterer å rette mot meg.

Sitat, svar til en deltager i tråden: ”Hei, jeg deltar i debatten og sier min mening fordi jeg på grunn av min jobb sitter med mye erfaring og kunnskap om asylfeltet. Det må da være bra for alle som deltar i en slik debatt. Heldigvis er det plass for ulike meninger i vårt samfunn. Jeg og du har mulighet til å påvirke avgjørelser, nettopp ved å sette oss inn i hva som foregår, og delta i samfunnsdebatten. Hva er ditt bidrag? En debatt bør foregå på en saklig måte, uten å falle så dypt at man begynner å snakke om person isteden for sak.”

Legg spesielt merke til siste setning. Her legger han altså lista og dikterer nivået for en saklig debatt J

Hvordan har det seg da at Vådahl selv lar seg synke ned til et slikt selvdefinert lavmål, eller lavere, i sitt svar til meg?

Selvfølgelig i et forsøk på å sverte meg på best mulig måte, få det siste ordet i saken, og få saken lagt død. - Slik kan jeg love at det ikke blir!

Jeg står for det jeg har skrevet, og mener fortsatt det samme.

Saken gjelder noe så enkelt som selve plasseringen av et slikt spesialmottak. - Et mottak som UDI definerer som et spesialmottak – en særskilt bo- og omsorgsløsning, et bolig- og omsorgstilbud for beboere som ikke kan ivaretas i et ordinært mottak på grunn av truende og/eller voldelig atferd. Dette gjelder som hovedregel beboere som er vurdert av UDI til å utgjøre en trussel for sine omgivelser, skal IKKE ligge i et tett befolket boligområde! En normalt tenkende vil automatisk forholde seg til det UDI her skriver.

Det rødgrønne flertallet i Sunndal kommune har i økonomi- og planutvalget avgjort og bestemt at slik skal det uansett bli!
Et flertall med et så dårlig skjønn og vurderingsevne, absolutt uten noen omtanke for de som blir mest berørt, fortjener ikke dette flertallet.

Et mer balansert demokrati i Sunndal må til, og kan bare oppnås ved et bredt borgerlig samarbeid. Noen folkeavstemning får vi neppe i denne saken nå, men den store folkeavstemningen kommer i 2019.

Så igjen: Alle sammen - stem et borgerlig parti 9. september 2019!

Jeg velger meg Frp! - Stig som ordfører fra 2019!


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags