Arbeiderpartimedlemmene i Nesset sviktet sitt eget parti

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevSom norsk statsborger blir jeg mer og mer sjokkert over fremgangsmåtene i Nesset kommune, med ordfører Rolf Jonas Hurlen i spissen. Det må da være visse spilleregler som skal følges for at politikk skal ha noen funksjon i vårt samfunn.

Når vi først kan lese i avisene at alle i Nesset Arbeiderparti var enige om å respektere utfallet og stå sammen uansett utfall,- og videre at det ble et klart nei til reguleringsplanen. Hvordan kan flere av medlemmene i partiet gå i opprør mot sine egne? Disse som sa ja til reguleringsplanene til Bergmester Raudsand og et nasjonalt giftdeponi i kommunestyret 23.05.2019, de gikk i opprør mot sitt eget parti og også hele det politiske system i Møre og Romsdal i sin helhet. Formannskapet i Nesset kommune sa et klart nei. Nabokommunene har lagt inn innsigelser og protester har kommet inn fra alle kanter og organisasjoner. Så sitter de der da,- i den bitte lille kommunen Nesset og gjør opprør mot alt og alle. Svikter sine egne,- sier først nei og så ja. Vi behøver da virkelig ikke slike personligheter i politikken her i Norge. Mennesker helt uten ryggrad, mennesker som viser at de ikke er til å stole på.

Her er min mening og jeg mener at disse personlighetene burde fjernes snarest fra sine stillinger. De har nå vist at de ikke respekterer noen eller noe. Hvem er det de tror at de er der borte i Nesset? Vårt demokratiske Norge, vårt kjære fedreland. Nå må mennesker våkne opp! Heldigvis er det mange som har gjort det nå. Avstemmingen som ble gjort i kommunestyret Nesset 23.05,2019 burde stemples som ugyldig. Her var det mange som ikke fulgte reglene . Alle var enige om å respektere utfallet og stå sammen uansett utfall og det ble et klart NEI. De som sviktet sitt eget parti burde byttes ut med kompetente , ansvarsbeviste norske statsborgere snarest. Politikere som forstår at det er sammen vi kan skape en bærekraftig fremtid for oss selv og de som kommer etter oss.

Det er en meget alvorlig tid vi lever i ,- og alle valg vi tar må tas ut i fra Føre var-prinsippet. Vi må alle være åpne for å ta imot visdom og innsikt. Kunnskap gir oss utvidede grenser så vi kan være i stand til å forstå at nå må vi alle være forsiktige. Jorden vi lever på har allerede blitt så forurenset og ødelagt at vi alle burde se at nå er det NOK. STOPP all videre forgiftning og ødeleggelse . Gjør noe NÅ! STOPP produksjonen av mer søppel og la oss konsentrere oss om å rydde opp i de tusener av tonn avfall det allerede er for mye av på vår planet. Erklær naturkrise i Møre og Romsdal.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags