Liv eller død for bygda vår

Norges flotteste natur har vi her ....Gud har ikke skapt dette for at mennesker skal ødelegge det.

Norges flotteste natur har vi her ....Gud har ikke skapt dette for at mennesker skal ødelegge det. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevKonsekvensanalysen er klar og torsdag kveld er det folkemøte om deponiet i Nessethallen ved Eidsvåg barne- og ungdomsskole.

Ingenting er viktigere denne kvelden enn at alle som kan krype og gå kommer seg til Nessethallen denne kvelden. Skriv plakater, gjør kreative stunt. Nå må det gjøres i handling! Vi skal ikke ha Nasjonalt giftdeponi på Nesset, heller ikke mer giftig avfall skal deponeres over tonnevis av ulovlig livsfarlig avfall som allerede er deponert i gruvene.

Våkn opp alle som sover. Våg å stå opp mot fienden som vil ødelegge vårt livsgrunnlag, stjele ifra oss vår kulturarv. Disse som vil tjene penger på å drepe liv, de som ikke respekterer natur og sine medmennesker. Vi er her for å stå sammen, gjøre det vi kan for at ikke bygda vår skal bli forvandlet til en nasjonal søppel plass for all verdens giftig avfall. Staten Norge tror at det ikke bor noen her de, for det er jo nesten ingen som protesterer. Reis dere opp! Fortell resten av Norge at dere lever og vil leve! Vi behøver ingen konsekvensutredning for å forstå at svaret er NEI. Vi stoler heller ikke på en konsekvensutredning som er kjøpt og betalt av de samme menneskene som vil tjene penger på å drepe. For det er akkurat det disse menneskene har planer om, de er fullstendig formørket og blinde. De forstår ikke konsekvensene av å fokusere på hvor mange millioner de kan tjene i stedet for å fokusere på en bærekraftig framtid i kjærlighet og respekt for livet. Hva har vi igjen om disse får igjennom sine destruktive planer? Det blir INGENTING igjen dere!

Så riv dere løs fra passiviteten, beveg dere, rop det ut, reager. Skriv plakater, ta med lommelykter, la oss lyse opp i mørket og møte opp så mange som mulig. Torsdag kveld 30 November, Sted Nessethallen ved Eidsvåg Barne og Ungdomskole.

Vi sier nei! Hva sier du, og hva gjør du for at bygda vår skal overleve?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags