Hydro Cup – omdømmebygging i verdensklasse!

Asbjørn Tronsgård og Anne Grete Fostervoll Lie.

Asbjørn Tronsgård og Anne Grete Fostervoll Lie.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevI hele 30 år har Sunndal Fotball drevet omdømmebygging av Sunndal gjennom sin fantastiske Hydro Cup! Uten ildsjeler, frivilligheten, støttespillere og profesjonell logistikk hadde ikke dette vært mulig å få til år etter år. Hydro Cup har gjort seg bemerket utover det ganske land!

Til helgen skjer det igjen. Sunndal fylles til fotballfest av forventningsfulle barn og unge, foreldre, lagledere og støttespillere. Mektige fjell, snø på toppene, fossedur og eksploderende vårsprett som ramme. Nye vennskap etableres, og gamle videreføres. Opplevelser på og utenfor banen, gir livslange minner fra Sunndal. Sunndal – varm, smart og spektakulær!

At Sunndal Fotball klarer å gjennomføre dette år etter år, er en prestasjon som fortjener den største ærbødighet fra hele lokalsamfunnet. Langt over 100.000 har over 30 år besøkt Sunndal denne helga. Dugnadskorpset til SIL har stolt og smilende presentert og markedsført Sunndal på sitt beste i sol og regn!

Vi gratulerer Sunndal Fotball med 30-årsjubileet - som gjennom fellesskap, samarbeid og frivillighet bidrar i arbeidet med å gjøre Sunndal til en attraktiv og god kommune for oss alle!

Vi sunndalinger er stolte av Hydro Cup!

Vi i Sunndal Høyre er stolte av Sunndal Fotball!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags