... at du gidder, Stig Rune

Stig R. Andreassen: Jeg skal være velgernes ombud. Arkiv

Stig R. Andreassen: Jeg skal være velgernes ombud. Arkiv

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Leserbrev Jeg er utrolig glad for at vi har personer i Sunndal som orker å vie flere år til å representere de som har stemt oss inn som politikere.

Jeg selv sitter oppe til sent på kveld, på helg m.m. og leser bunker med saksutredninger.

Politikerforakt er et uttrykk, og jeg hører det nå oftere lokalt en det jeg gjorde tidligere. Spesielt etter at asylmottaket ble lagt ned, og ikke minst at arbeidsgiveransvaret til barnevernet som ble vedtatt av flertallet i kommunestyret og vedtatt flyttet til Surnadal.

Må også nevne nedbyggingen av Øksendalsøra, der kjempet vi imot.

Etter at jeg ble folkevalgt i 2003 har jeg hørt mange ganger; at du gidder Stig Rune.

Da svarer jeg at noen liker politikk, og må ta ansvar for disse folkevalgte vervene. Jeg jobber for endringer, for resultater og jeg lykkes noen ganger. Det er nok for meg.

Vi i Sunndal FrP har vært det klart førende opposisjonspartiet i Sunndal i mange år. Nå skal vi i posisjon sammen med andre parti.

I programmet vårt for perioden 2019–2023 har vi i programkomiteen flere gode saker.

Jeg skal ta for meg noen av dem jeg brenner for her.

Flere personer med aldersdemens vil få behov for omsorg på døgnbasis, som oftest i form av sykehjemsplass.

Jeg lover at jeg vil arbeide for at alle som trenger det, skal få en plass.

Vil skal arbeide for en 100% stilling som kreftkoordinator.

Denne person skal hjelpe til med å koordinere og tilrettelegge hverdagen for kreftsyke og pårørende på en best mulig måte, samordne tilbud og tjenester i kommunen, å bidra med gode rutiner og systemer for kreftomsorg.

Toalett på helsetunet avd. A

Etter en befaring sammen med oppvekst- og omsorgsutvalget vi hadde ved Helsetunet, oppdaget jeg at ikke alle brukere hadde toalett og dusjmuligheter. Dette er en sak jeg vil arbeide svært aktivt for.

Heis i borettslag

Tidligere har Sunndal kommune bevilget prosjektmidler til borettslag som ønsker heis, slik at folk kan bo lengre i sine leiligheter. Dette medfører at borettshavere kan bo lengre hjemme og slipper å flytte til en omsorgsplass.

Heltid og deltid

Dette har jeg hatt på agendaen i mange år nå. Det går for sakte i Sunndal. Vi vil jobbe for at alle som ønsker 100% stilling skal få det.

Badeplass i Pollen/Tredal

Vi i FrP er helt tydelige på at det skal satses på en utendørs badeplass på Sunndalsøra. Helt konkret vil være at denne etableres i Pollen på Tredal allerede fra 2020. Vi ønsker også denne skal markedsføres på en slik måte at vi får stoppeffekt for turister her i Sunndal.

Ny ordfører?

Nominasjonskomiteen i Sunndal FrP spurte om jeg ville være 1. kandidaten, svaret var JA – jeg ble deretter spurt om jeg vil være vår ordførerkandidat, svaret var JA.

Sunndal kommune

I økonomisk sammenheng betegnes Sunndal som en høyinntektskommune. Det vil si enkelt at vi skal ha gode ressurser til å yte gode tjenester. Disse tjenestene må utnyttes på en effektiv måte. Andre kommuner har betydelig mindre inntekter en Sunndal og klarer seg bra.

Til slutt

Kjære velgere, jeg ønsker din stemme slik at vi kan få en større innflytelse i Sunndal kommune. Da får vi mulighet til å utføre det oppdraget som velgerne gir oss. Jeg skal være deres ombud.

Godt valg.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken