Gå til sidens hovedinnhold

Hvorfor forsømmer Sunndal kommune vedlikeholdet utenfor sentrum?

Artikkelen er over 3 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Bildene viser at Sunndal kommunes eiendom på Grøa ikke vedlikeholdes på samme måte som andre kretser i Sunndal kommune.

På 17. mai kom det en plakat på «vår» blomsteroppsats i sentrum, skrevet av 93 år gammel dame. Blomsteroppsatsen ble et «samtaleemne» under feiringen av 17. mai. Alle de andre grunneierne i Grøaveien hadde pyntet fint til 17. mai. Hvorfor vedlikeholder ikke Sunndal kommune denne eiendommen? Er det penger eller er andre forhold som gjør at det ikke blir utført?

Det er bedre at kommunen tar inn oppsatsene på høsten og setter dem ut igjen når de er ferdig plantet. Må vi vente på at skolen tar slutt og skoleungdommen begynner å klippe plener for Sunndal kommune.

Nå har det gått 11 dager etter 17. mai, fortsatt står blomsteroppsatsen her med plakat og fjorårsgress. Det eneste er at løvetannen snart tar over slik at det i alle fall blir blomster i oppsatsen uten at kommunen gjør noe.

Sunndal kommune har investert i et kunstverk som de plasserte på Grøa, derfor bør Sunndal kommune stelle området rundt slik at det kommer til sin rett, ikke se ut som det gjør i dag.

Håper på svar i avisen om hvorfor Sunndal kommune nedprioriterer kretsene utenfor Sunndalsøra krets.

PS. Takker for at dere skal asfaltere Grøaveien i sommer, jeg flyttet til Sunndal Kommune i 1980 og det var på den tiden på programmet til Grøa Arbeiderlag at Grøaveien skulle asfalteres.

En hilsen fra en frustrert nabo til en kommunal eiendom
Kolbjørn Aarstein

Kommentarer til denne saken