Farvel til Apotek 1 Sunndal

Av
DEL

LeserbrevI 22 år har jeg slitt med 4 alvorlige kroniske sykdommer. Derfor må jeg hver eneste dag ta 24 tabletter til ulike tidspunkt. I tillegg må jeg ta 4 ulike medisiner som jeg drar inn med pusten opptil 4 ganger pr. dag. Dette toppes med en sprøyte som jeg setter på meg selv hver kveld. Noen av disse medisinene er for langsiktig virkning, men noen MÅ jeg ha hver dag hvis ikke kan situasjonen bli fatal. Det sier seg selv at jeg må være ekstremt nøye med å følge den forskrevne dosering fra lege. Dette har jeg meget faste rutiner for.

For å få til dette har jeg hele tiden forsøkt å ha et lite depot av medisiner forsvarlig nedlåst i solid medisinskap. Dette også for å slippe å dra til apotek flere ganger i uken, noe som er slitsomt og bør være unødvendig.

Men det er nettopp dette Apotek1 Sunndal har bestemt at jeg må. Nå sist ble jeg avvist av selveste sjefen.

Det er her på sin plass å si at jeg IKKE tar vanedannende medisiner såkalte A og B preparater. Så det dreier seg IKKE om misbruk av vanedannende medikamenter. Å misbruke den typen medikamenter som jeg står på er umulig og ville nok etter det jeg forstår gjøre meg sykere, kanskje med fatal utgang.

Nå har jeg aldri vært av den tålmodige typen som står og tar imot fra lite serviceinnstilte mennesker på et apotek eller andre steder. Selv om jeg er syk er jeg fullt ut kapabel til å ivareta mine interesser. Jeg er en ganske mobil person som ofte er i våre nabobygder og byer. Der har de også apotek. Og nå er jeg drita lei små mennesker som tror seg å være satt i en liten maktstilling og bruker denne til å gjøre livsveien vanskelig for syke mennesker. Så jeg advarer, heretter kommer jeg til å slå tilbake. Heldigvis finnes både aviser, og forskjellige plattformer på internett. Så veien er åpen.

Så vil jeg takke for e-resepter. E-reseptene har gjort det fullt mulig å handle medisiner på nett og apotek over hele landet.

Så takk for følget Apotek1 Sunndal. Heretter må jeg være i skikkelig beit før jeg besøker dere igjen. Det får være måte på. Nok er nok.

Les tilsvaret fra Apotek 1 her.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags