Vi heier på kulturskolen og kulturlivet i Sunndal

Tone Hustad og Endre Nisja spiller opp.

Tone Hustad og Endre Nisja spiller opp.

Av
DEL

LeserbrevVi setter pris på kulturskolens lærere for deres engasjement og entusiasme for å lære alle voksne og barn, som har et ønske om å lære å spille på et instrument, synge, danse, eller har et gryende ønske om å bli skuespiller.

I Sunndal har vi et rikt kulturliv, som skaper samhold, livskvalitet, glede,

kreativitet, og ikke minst tilhørighet.

1. og 17. mai ville ikke vært helt det samme om vi ikke hadde et musikkorps som spiller opp og gleder oss med sine marsjer.

Det må vi fortsette å støtte opp om, slik at vi også i årene fremover kan feire 17. mai slik vi har gjort i mange år. Derfor ønsker og håper vi også at ungdomskorpset igjen snart er oppe og går til glede for oss alle.

Lady Arbuthnott – frua på Elverhøy er det mest synlige beviset på hvor bra kulturlivet på Sunndal er. Musikkspillet har virkelig satt Sunndal på kartet i vårt langstrakte land og representerer fantastisk omdømmebygging for kommunen vår. Musikkspillet er en smeltedigel av profesjonelle og frivillige som kommer sammen og skaper magi år etter år. I år er det 24. året - Når årets forestilling er unnagjort, har ca. 90.000 hatt sete i Hovshall, ca. 25.000 lokalt og ca. 65.300 fra utenbygds. Det er noe vi kan være stolte av - Helt fantastisk!

Det er virkelig verdt et besøk i Sunndal når musikkspillet går av stabelen, og det skulle ikke forundre oss om en eller annen som besøker Sunndal, også får lyst til å komme og bosette sammen med oss.

Sunndal Høyre har som viktigste sak at Sunndal skal bli en av Norges mest attraktive bo- og besøkskommuner. Da må vi bygge videre på det allerede gode kulturtilbudet vi har og heie på dem som beriker livene våre!

Sunndal – varm, smart og spektakulær.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags