Svar til Nils Hjellmo sitt innlegg 28. mai

Av
DEL

LeserbrevStor honnør til Nils Hjellmo sitt innlegg i Aura Avis 28. mai. Det han skriver vitner om at han er en jordnær og en fornuftig mann.

Det er ikke mye å tilføye - har lenge tenkt på dette med kantklipping. Hadde det ikke vært bedre å ta ned litt mere kratt og skog fra veiene for å hindre at vilt kommer inn i kjørebanen så fort at vi ikke kan kan reagere.

Hva med salting av veiene? Hvor lenge kan naturen tåle dette? Ødeleggelse av biler - hvor lenge kan naturen tåle dette? Huset nedfor Gråura måtte flytte brønnen på grunn av salting.

Mye er diskutert om forurensinga av kunstgress. Det er ikke lenge siden at Tredal skole fikk en liten kunstgressbane - hvorfor! Har ikke kommunen fulgt med i timen?

For å bevare insektene er det vært en ide å lage blomstereng der det er mulig for det - som innfartsveien fra Molde til Sunndalsøra, der er det muligheter? Da kan vi kanskje plukke villblomster som før i tida.

Vi vet at Roundup og lusekverk er brukt stort sett i alle private hager - kan vi ikke slutte med denne galskapen? Vi har mange kjerringråd!

Har lest innlegget fra Jo Heringstad. Alle vet at kloden ikke kan skaffe nok mat til alle i framtida, men vi skal ikke ønske livet av mennesker av den grunn. Å dra fram Nesset + andre er helt bak mål. Jo Heringstad vrir og vender på ord og meninger uten mål og meninger!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags