Svar til Erling Rød: Gode etableringstall for Sunndal

Daglig leder i SUNS, Per Helge Malvik. (Arkiv)

Daglig leder i SUNS, Per Helge Malvik. (Arkiv)

Av
DEL

LeserbrevDet har vært et mål for næringsarbeidet i Sunndal gjennom mange år å øke antall nyetableringer. Tall hentet fra den årlige Fylkesstatistikken for Møre og Romsdal viser vi hadde 49 nyetableringer i 2017 og 55 i 2018. Dette er gode tall for Sunndal sammenlignet med tidligere år.

Tallene ble presentert i en sak til styret i SUNS om gründerarbeid i Sunndal. Her ble også tatt inn sitat fra Fylkesstatistikken 2019, som omtaler tallene for Sunndal i 2018 spesielt: «Etter dei store byane var det flest nyetableringar i Fræna (92) og Ulstein (91). På Nordmøre vart det etablert flest nye føretak i Sunndal (55)».

Jeg registrerer at kommunestyremedlem Erling Rød (leserinnlegg i AA 27.10.19) velger å nedsnakke SUNS under overskriften «Peer du lyver» i stedet for å framsnakke de mange som har etablert nye bedrifter i kommunen vår de siste åra.

Vi trenger flere nyetableringer i Sunndal i årene som kommer. SUNS arbeider for å utnytte tilgjengelige ressurser til beste for vårt formål: Å fremme næringslivet i Sunndal gjennom å bidra til etablering av ny og utvikling av eksisterende virksomhet. Det skal vi fortsette med.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags