Oppdal drives best i Norge – Sunndal midt på treet

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL


Kommunal Rapport har i disse dager publisert Kommunebarometeret for 2019. Dette er en uhildet, redaksjonell vurdering av hvordan Kommune-Norge driver. Rapporten er basert på 151 nøkkeltall for hver enkelt kommune fordelt på 12 ulike sektorer.

Av totalt 421 kommuner vurderes vår nabokommune Oppdal å være den kommunen som drives best i Norge! Oppdal har ligget svært høyt også de to foregående årene med h.h.v. en 17. (2018) og en 7. plass (2018). Vår egen kommune, Sunndal plasserer seg som de foregående år rundt midten og havner på en 156. plass for 2019 (199. i 2018 og 148. i 2017).

Sunndal trenger en ny giv og nye folk inn i den øverste politiske ledelsen hvis vi skal opp en divisjon eller to! Det er dessverre lite å lære av de andre nabokommunene. Nesset, Surnadal og Tingvoll ligger enda lavere på barometeret enn Sunndal. Oppdal har i mange år jobbet målbevisst med omdømmebygging og vi har vi mye å lære. Kanskje kunne vi knyttet oss tettere opp mot vår nabo i øst og søkt interkommunalt samarbeidet nå som Nesset forsvinner inn i Molde?Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags