Hva med søplet når vinden blåser på Øra?

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Nå er vi en gjeng som lurer på hva vi skal gjøre når det blåser som h... her på Sunndalsøra og hvem som har ansvaret for å plukke opp søpla når dunkene flyger sin egen vei i vinden. Det har blitt et krav om at dunken skal stå mindre enn 5 meter fra veien, men som det viser seg tar de ikke dunken om den står 3,86.meter fra veien.

På dager med mye vind så må en flytte den til 4,49 for at vinden ikke skal ta dunken og dra i vei med den, da får vi ikke hentet noe og da lukter det over hele nabolaget føles det som. Nå lurer vi på om det er de som forlanger at en setter dunken slik den drar sin vei og legger igjen søpla over alle nabotomtene, som også forlanger at en ikke bruker hodet i en slik situasjon, og ikke gidder å ta hensyn til vær og vind for noen skritt ekstra.

Eller er det oss som prøver å holde området i nabolaget trivelig som skal plukke opp søpla? Om så er, bør Sunndal kommune endre kontrakten til at det er lov å bruke hodet i jobb selv med dager med dårlig vær og vind.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags