Krenket av kartong!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerDet stormer i vårt langstrakte land. Ikke bare raser Ylva og raserer i Nord-Norge med sitt hissige gemytt. Stormen TINE har festet sitt grep i sarte sjeler som føler de manglet et innhold i livet. Takket være H-melk, har de fått det. Innholdet kalles ikke melk, det kalles krenkelse. Og ulvemotstandere bruker krenkelsen for alt den er verd.

For den uinnvidde skal jeg fortelle i korte trekk: Det er snakk om papp. Noen vil også påstå at det handler om pappskaller, det får enhver gjøre opp sin egen mening om, men det er i utgangspunktet pappkartongene som huser melk til jul som har lagd en storm som går Ylva en god gang. Vi snakker ikke om tak som rives av hus eller busser som skyves av veien. Vi snakker om krenkede ulvemotstandere som ikke makter å se en bitte liten ulv som er plassert på helmelkas julekartong, i form av et fjell som ser ut som en ulv som uler mot månen. Vi ser ingen måne. Men vi ser antydning til tre ørner i treet foran, en i lufta og ei gaupe for den som har evnen til å snu på kartongen.

Nå vet jeg ikke om bønder og jegere og Halvor Sveen (straffedømt ulveplager med B-status som kjendis på grunn av Harmen. Nei – Tarmen. FARMEN, for faen) er så veldig imot gaupe, den er faktisk ikke nevnt overhode i alle de krenkede kommentarer, artikler og nyhetsinnslag som har florert i dag. Det finnes ikke en nettavis med respekt for seg selv som ikke nevner melkesaken. Selv adressa.no ble sittende med melkebart, selv om det ikke er ulv i Trøndelag (det sørger de jo for, de som hater ulver utafor sona).

Sveen er ikke den eneste som er krenket. Selvfølgelig er Furuberg krenket, hun også, det skulle da bare mangle, hun er jo selve lederen for de krenkede nå, og samlet alle i en pappkartong ved å glemme at det finnes mange som bor i samme område som hun omfavnet, som faktisk vil ha ulv i naturlig, norsk natur – og ulv på melkekartongen. Det var til og med en som var så krenket at vi tydeligvis må bruke av våre skattepenger for å betale ham for å NAVe, da han truet TINE med å si opp jobben som sjåfør. Lars Galtung, derimot, er ikke krenket. Han er kommunikasjonsdirektør hos TINE og hadde nok aldri trodd at han måtte stille på flere intervjuer i dag, for å forsvare et uskyldig motiv på en kartong som inneholder kumelk. Noen er til og med så krenket av kartongen at de så nødvendigheten av en gruppe for kartongkrenkede på Facebook!

Så hva blir det neste? Skal vi gå glipp av påskekrimen på kartongene også heretter, siden vår alles store etterforsker Ulvheim jo er en ulv… eller har dette gått ulvehaterne hus forbi? Har noen psykologer tatt tak i denne psykosen som nå endelig har kommet til overflaten slik at resten av Norge får et innblikk i hva vi vernere har visst i mange år? Noen kan endog ta doktorgraden på denne melkefobien, denne ulvefrykten og dette pappraseriet… det er en liten tegning oppe i hjørnet av en pappside av 16 på fire kartonger… Vi snakker krenkelse for kartong av dimensjoner her!

Det glemmes tydeligvis hos de kartongkrenkede at det finnes ting her i verden som er litt større enn en ulende ulvetegning på en melkekartong. Storm og flom og ras og drap og voldtekter og krig og sult og nød – gi nå faen i DET… vi snakker om ULV PÅ HELMELKA FRA TINE, FOR POKKER!!!!! Jeg har mye å lære om krenkelse…

Kanskje TINE etter jul vil forsøke å roe ned stormen i melkeglassene ved å innføre en meklekartong, heller? De er jo allerede dypt inni rovdyrdebatten, takket være alle de krenkede bøndene…

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags