Vedlikehold i svømmehallen

Maja Solli (V).

Maja Solli (V).

Av
DEL

LeserbrevGjennom oppveksten holdt jeg på med mange ulike idretter, og som en følge av dette har jeg både da og nå i voksen alder, vært innom mange dusjanlegg. Det vanligste problemet man støter på er lavt trykk i dusjene. Det er så vidt det renner vann ut av dusjhodet, og sjampoen er det bare glemme. I Sunndal er problemet motsatt. Her er det så høyt trykk at det er ubehagelig å dusje. Selv om jeg stusset over dette før, har jeg ikke skjønt at dette kan være vanskelig for mange, før jeg selv fikk en sår og øm kropp. For nå er det faktisk vondt å dusje, og det skal det jo ikke være. Det er mange som har godt av å være i bassenget, og som har en litt mer ømfintlig kropp enn gjennomsnittet. Ikke minst gjelder dette for små barn. Er det ikke mulig å reduser tykket i alle dusjene? Dette må jo også være energibesparende.

Det virker som om kommunen vet om problemet, for de har montert tre alternative dusjhoder som gir et behagelig trykk. Problemet er bare at disse har blitt ødelagt, og nå gjenstår bare ett. Disse står der uten å bli reparert. Hvorfor? Om noen for eksempel drar på babysvømming sammen, må de vente på tur. Noe som ikke er særlig gøy eller sosialt. Men det er jo like greit, for det er ikke mange hjelpemidler igjen for de som skal dusje med babyene sine heller. Istedenfor å ha blitt reparert, blir de fjernet uten at nye kommer på plass. I disse budsjettider lurer jeg på; Hva skal til for at kommunen kan reparere og vedlikeholde dette? Må midler øremerkes i budsjettet?

I Sunndal snakker vi mye om at vi må få folk til å flytte hit, og aller helst de i etablererfasen. Hvilket inntrykk gir manglende vedlikehold til de som er hjemme på besøk og tar med barna i svømmehallen? Til turister? Til oss som bor her? Er det ikke viktigere å bruke midler på å ha ting i orden i kommunen, enn å stå og rope: Kom hjem, vi trenger dere!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags