Takker for svar fra Apotek 1

Edgar Bæverfjord.

Edgar Bæverfjord.

Av
DEL

LeserbrevEtter 22 år med nødvendig medisinbruk er jeg selvsagt klar over tremånedersregelen for uttak av medisiner på blå resept. Skulle nå bare mangle. Likeledes slutter jeg meg helt og fullt til at det må være en fordeling når det er medisiner det er knapphet på.

Jeg har ALDRI bedt om å få HAMSTRE medisiner, så hvor den stygge insinuasjonen kommer fra går over min fatteevne. Mine intensjoner går ut på å få føle en trygghet for til enhver tid å ha helt nødvendige medisiner, og da innenfor tremånedersregelen.Siden 1997 har jeg frekventert det som nå er Apotek1 Sunndal. Noe som har vært en positiv opplevelse. Jeg har faktisk følt en slags trygghet ved å ha apoteket i ryggen. Jeg har blitt møtt med positivitet, en spøk, et smil fra en høflig betjening.

Helt til for et par år siden. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men plutselig var smilet og spøken borte. Og jeg har faktisk følt en større og større usikkerhet på apoteket. Hva blir jeg møtt av denne gangen? Helt til jeg tidlig i forrige uke ble blankt avvist av selveste storsjefen, og måtte forlate apoteket i skam og helt uten medisiner.

Og nå er jeg faktisk gått tom for to akutt viktige medisiner for hjertet, og tre andre med en mer langsiktig tidshorisont. Nei da, jeg har ut denne uka slik at jeg rekker å komme meg til Surnadal til Boots Apoteket. Så det blir ei råd.

Jeg foreslår for Apotek1:Arranger et kurs i fortolkning av det regelverket dere selv holder så høyt. Det synes ikke som man ved Apotek1 Sunndal har satt seg så nøye inn i det. Legg spesielt vekt på tremånedersregelen.I samme slengen tør jeg også å anbefale et kurs i alminnelig kundebehandling.

Hamstring liksom. Pø!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags