Kinoplakater - ja takk!

Av
DEL

LeserbrevCOOP-butikken i Tingvollvågen steg som en fugl fønix opp av en kortvarig aske i oktober. Med godt utvalg, utvidet åpningstid og blid betjening er det ingen sak å være fornøyd kunde.

Men, kjære COOP: Vi er mange som savner kinoplakatene! Blir det kino kommende søndag, og hvilke filmer er det som går? Det er vi vant til å kunne se på veggen ut mot bussholdeplassen. Nå er det bare masse tom veggplass, og en og annen COOP plakat med så mye luft mellom at det ser litt trist ut.

Flotte kinoplakater på COOP veggen gjennom vinterhalvåret, med regelmessig utskifting – det ga en følelse av å bo litt urbant, selv om man kanskje ikke ville gå og se akkurat den filmen. Kinoen i Tingvoll drives av frivillige, og de trenger drahjelp!

Kjære COOP, kan dere ikke lage en tavle med belysning på, reservert til bruk for kinoen om vinteren og festivaler om sommeren? Kun trykte, store plakater som kan pynte opp og synes fra passerende biler og sykler får plass. Andre henvises til oppslagstavla i gangen. Det ville vært den beste julegaven kinogjengen kunne få!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags