Kommunevalget i Tingvoll

Av
DEL

LeserbrevDet blir også et spennende valg i Tingvoll kommune nå på mandag den 9.september. I dag har AP, SP og Miljøpartiet De Grønne(MDG) et flertallssamarbeid der det største partiet Arbeiderpartiet har ordfører og Senterpartiet har varaordfører. I AP ønsker vi å fortsette dette samarbeidet om situasjonen blir slik at disse 3 partiene sammen skulle få flertall i kommunestyret. Vi mener at dette samarbeidet har fungert godt i inneværende periode. Posisjonsfordelinger vil alltid være et forhandlingsspørsmål. Etter hva vi har hørt så skal også Senterpartiet være interessert i dette.

Så har det vært spekulert i at det på borgerlig side kan bli en ordfører og varaordfører fra samme familie. Uansett hvordan man ser på dette, og at disse menneskene er redelige og flinke mennesker, så vil ikke dette være bra for Tingvoll kommune.

Hvis velgerne ønsker at AP, SP og MDG skal fortsette å styre i kommunen, så må de stemme på disse partiene. For AP er Milly Bente Nørset en meget god ordførerkandidat og Jan Harald Rolland en like god varaordførerkandidat.

Da ønsker jeg alle velgerne i Tingvoll et godt valg !Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags