Vi​ ​trenger​ ​Pål​ ​Farstad​ ​på​ ​stortinget

Pål Farstad.

Pål Farstad.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevVi​ ​trenger​ ​Pål​ ​Farstad​ ​på​ ​stortinget Møre og Romsdal trenger Pål Farstad på Stortinget også i neste periode.

Fra sin plass i næringskomiteen har han fått satt konkrete spor etter seg til det beste for fylket, og det må han få fortsette med. Ei stemme til Pål Farstad og Venstre er ei stemme for mer påvirkningskraft til Nordmøre.

Pål har fått satt sitt stempel på en rekke viktige saker. Han har både bevart og sikret nye statlige arbeidsplasser, eksempelvis politiets lønns- og regnskapsenhet til Kristiansund.

Det er blitt sagt at det er få som hadde like stor uttelling i revidert nasjonalbudsjett som Pål Farstad. Nye og ekstra millioner til Helseinnovasjon Kristiansund og Høgskolen i Kristiansund/Campus Kristiansund er gode eksempler på dette.

Fast post på statsbudsjettet for Norsøk på Tingvoll er et annet resultat av Farstad sitt arbeid på Stortinget. Det samme er sikker plass for utbedring av Betna-Stormyra med oppstart i første periode av neste nasjonal transportplan. Han passer også på at Nofima på Sunndalsøra får den støtten de absolutt fortjener.

Farstad har også sørget for fast plass for Kristiansund kirke-, kunst og kulturakademi på kulturrådets budsjett og Venstre er det eneste partiet som har hatt fullfinansiering av opera- og kulturhus i Kristiansund inne på sitt forslag til budsjett.

Dette er noen av de konkrete resultatene Farstad har levert for Nordmøre. I tillegg kommer de lange kampene. En må henge på næringsministeren som en klegg når det gjelder å forbedre forholdene for gründere og små og mellomstore bedrifter. I et gründerfylke som Møre og Romsdal trenger vi politikere som legger til rette for næringslivet med blant annet kamp mot papirmølla, for bedre sosiale ordninger og lettere tilgang på kapital. Vi må heie på de som skaper en arbeidsplass til seg selv – De lager ofte arbeidsplasser for noen til!

En annen viktig sak for Pål Farstad er å kjempe for at vi skal få et reint hav. I Møre og Romsdal har vi alle muligheter for en lys framtid der havet har løsninger på to av de største utfordringene i verden; mat og energi. Bærekraftig forvaltning av havet vil gi vekst og velferd til stadig nye generasjoner.

Pål Farstad har det beste for Nordmøre for øye. Og sørger for å løfte fylket fram når avgjørelsene tas.

Det vil han fortsette med om han får fire nye år! Så gi han din stemme så han fortsatt kan være på jobb for Møre og Romsdal og Nordmøre! Steinar Husby, leder Sunndal Venstre

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags