Gå til sidens hovedinnhold

Deler ut 50.000 kr i prosjektstøtte

Artikkelen er over 4 år gammel

Alle klubber i kretsen kan søke.

Ole Gunnar Solskjær sitter i juryen som skal velge vinneren av prosjektstøtte på 50.000 til en lokal fotballklubb i Nordmøre og Romsdal Fotballkrets.

Canal Digital, hovedsamarbeidsparter for Tippeligaen og strategisk samarbeidspartner til Norsk Toppfotball og Norges Fotballforbund, fortsetter i år sitt samfunnsprosjekt «Gir Tilbake». Formålet med prosjektet er å støtte dedikerte fotballprosjekter som er rettet mot barn og ungdom.

Alle fotballklubber i Nordmøre og Romsdal Fotballkrets er invitert til å søke på prosjektstøtte for opptil 50 000 kroner. Midlene skal tildeles en klubb eller lag som trenger et ekstra løft i arbeidet med barne- eller ungdomsfotballen.

Inspirasjon
I juryen som skal plukke ut hvem som får tildelt penger sitter manager i Molde FK, Ole Gunnar Solskjær, som gleder seg til å se på søknadene:

- 50.000 kroner kan bety svært mye for små og store fotballprosjekt rundt om i fotballkretsen, som igjen kan bidra til en større fotballglede for barn og ungdom. Støtter man breddefotballen, bidrar man til utvikling av lokale fotballspillere, samt å skape et godt fotballmiljø i distriktet, sier Solskjær.

- Kan utrette mye
Søknaden må inneholde begrunnelser for hvorfor prosjektet trenger støtte og søknaden bør inneholde et bilde som illustrerer hva det søkes støtte om.  De siste årene har Canal Digital støttet nye ballvegger, innkjøp av nytt treningsutstyr, realisering av fotballcuper, utbedring av klubbhus og baner mm.

- Det er veldig enkelt å søke, så jeg håper at alle klubber i Nordmøre og Romsdal Fotballkrets setter seg ned og skriver hvorfor akkurat deres klubb bør vinne 50.000 kr.  Det er ikke noe tiltak som er for lite til å søke støtte for. Jeg sitter i juryen og gleder meg til å se de ulike søknadene som kommer inn!

En egen jury med representanter fra Nordmøre og Romsdal Fotballkrets, Molde FK, NTF og Canal Digital vil kåre vinneren.

Søknad med begrunnelse, kontaktperson og et relevant bilde sendes til: girtilbake@canaldigital.no. Søknaden må merkes med MOLDE FK.

Kommentarer til denne saken